Reviews


5 stars after 190 reviews
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker! En wat een heerlijk toetje erbij :-)! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De opmerkingen die ik erbij had gezet, zijn allemaal perfect verwerkt! Heel goede service, het eten was echt heel heet nog toen het werd gebracht, top!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, zoals altijd! Uitstekende gerechten, lekker pittig (als je wilt) en altijd super warm bezorgd. 9/11/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gerechten smaakten weer heerlijk! Guacamole smaakte helaas niet zo lekker vandaag. 9/10/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten. Niet alles was even warm. 9/4/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Lekker vers gemaakte guacamole erbij, aanrader! 9/3/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Taco's waren heerlijk! 8/27/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd tevreden met het heerlijke eten hier! En een heerlijk toetje erbij :-)! 8/16/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Quasedillas zijn echt heerlijk hier! 8/10/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor herhaling vatbaar! 8/5/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was echt heel goed, de bezorging super snel! Bedankt voor de heerlijke brownie! 7/13/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In één woord: héérlijk! 7/6/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk, alleen het toetje viel tegen. Verder snel geleverd en erg genoten! 7/1/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top Mexicaan! Dikke aanrader! 6/29/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben heerlijk gegeten! Zeer goede kwaliteit: vers en smakelijk. De churros smaakten ook heerlijk ;-)! 6/1/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen maar lof! 5/28/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 5/15/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!! 5/14/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/14/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zelden zo goed Mexicaans gegeten! Echt een aanrader :-) !! 5/6/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De maiskolven waren ijskoud helaas 4/27/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was verrukkelijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, snel bezorgd en valt nooit tegen!! 4/24/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk al viel de burrito wel helemaal uit elkaar tijdens het eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal tevreden! 4/17/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Yummy for our tummy! Echt, heerlijk gegeten! Lekker vers! 4/15/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beef burrito pittig was goed. Helaas was de vega versie is geen aanrader. De vulling laat zijn afkomst alleen raden maar hintte sterk naar blikvoer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn vaste recept: Quesadillas Grilled chicken & Street taco's beans. Het was héérlijk vandaag! 4/7/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snel in huis, goed warm en enorm lekker 3/30/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit eten maakt me zó gelukkig haha! Was wederom erg lekker! Heerlijk ook die zoete aardappel in de street bean taco's! 3/27/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, snelle bezorging. Scherp is ook scherp. Tip, wij hadden het eten binnen 40 minuten, top👍 Echter bij bestelling stond levertijd 105 minuten, dit schrikt mensen af. 3/27/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! Goed en warm geleverd. 3/27/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Door de drukte was onze bestelling laat maar ze hebben netjes gebeld om dat aan te geven en we kregen extra churros! Eten was lekker! 3/2/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het had warmer mogen zijn. Smaak was prima en bezorging netjes. We werden keurig gebeld dat het iets later zou worden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In één woord: Fantastisch! Het was echt heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaken goed, presentatie minder, slagroom voor brownie kan niet, gebruik dan whipped cream, website laat in winkelwagen niet zien wat je hebt bestelt 2/22/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd geleverd, alles goed verpakt en warm en het smaakte ook nog eens heerlijk. 2/20/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zaterdag dezelfde gerechten besteld als vandaag maar waren zaterdag veel smaakvoller als vandaag. Vandaag wat droger en te grote stukken kip in de quasedilla en de randen waren leeg. Zaterdag was alles perfect! 2/15/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website geeft nog steeds aan dat de bestelling word gemaakt terwijl hij al 1 uur geleden bezorgd is verder was het enorm lekker de bezorging was top tijd duurde beetje lang maar begrijpelijk voor Valentijnsdag eten was ook heerlijk eigenlijk veel te veel maar het was echt top complimenten!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Duurde even, maar het wachten meer dan waard! verassend smaakvol gekruid en mooi in balans. hebben er erg van genoten en zullen zeker vaker bestellen!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel geleverd. Lekker gekruid. De Vlaamse frieten van de loaded fries viel wat tegen. De rest was lekker en goed geportioneerd. Heerlijke brownie, maar het bakje slagroom was niet handig icm de warme gerechten. 2/13/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was op tijd, warm en erg lekker! De Mexicaanse rijst smaakte goed bij de burrito. 2/13/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede bestelprocedure, binnen de geschatte tijd geleverd. Top. Goed eten. 2/8/2021
Los Burros Deventer 5 stars after 214 reviews
Los Burros Deventer