Reviews


5 stars after 246 reviews
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd, heerlijk eten. Aardige bezorgster. 11/25/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn fan van het eten bij Los Burros. Bezorging altijd redelijk vlot en als er eens iets misgaat wordt het netjes opgelost. Wij blijven klant. 11/16/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer genieten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/22/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo fijn, thuiskomen van het werk en eten van Los Burros bezorgd! Weer heerlijk gegeten! 10/14/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk te bestellen en bestelling kwam ook op het afgesproken tijdstip. Vriendelijke bezorger, eten goed warm en lekker spicy (enchilada's en nachos) zoals gevraagd 😋 10/8/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 9/17/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, zoals altijd eigenlijk :-) 9/3/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker en keurig op tijd bezorgd! Er waren wel veel plastic bakjes gebruikt, terwijl het ook in papieren bakjes had gekund. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen vaker bij Los Burros en nooit teleurgesteld. Altijd lekker en warm! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en ook heel goed warm! Stoom kwam er af. Kunnen heel wat restaurants een puntje aan zuigen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, lekker eten en goede portie loaded fries. Ik heb het gevoel dat de quessadillas ietsjes meer/groter/voller mogen, komt ook omdat het heel lekker was en ik graag meer wilde 5/14/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was super verzorgd en lekker! En de brownie erbij als kado is natuurlijk helemaal top :-) ! 4/30/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en keurig op tijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gemakkelijk bestellen, snelle service, niet heel fresh en gezond. 4/2/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en sneller bezorgd dan verwacht. Top! 3/22/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was warm, doch had iets warmer gemogen. Klein puntje van kritiek hoor, want het smaakte voortreffelijk 👌🏻 Vandaar de 4 sterren. Als de volgende keer het eten goed warm is, dan zeker de volle 5 sterren... Zeker voor herhaling vatbaar 👍🏻 3/18/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden er vaker besteld, toch viel het tegen. We moesten bellen omdat bestelopties en beschrijving niet matchten. Bij de keus 'pittig' was onze verwachting wat hoger dan een eetlepel sambal, uitgesmeerd over de nacho's (!). De beloofde zoete aardappel maakte plaats voor (veel) wortel en in de burrito zochten we naar de rijst. Jammer toch. 3/14/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten! 3/12/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd bezorgd & erg lekker. Prima prijs-kwaliteitverhouding. Aanrader! 2/26/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/21/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten goed warm en snelle bezorging! Erg lekker. 2/10/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima en lekker eten, maar helaas geen kindermenu meer en dit is de 3e met dat jullie wat vergeten te leveren. 2/1/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had de hamburger besteld; een heerlijke burger op een knapperig maisbolletje, echt een aanrader! 1/27/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd, maar eten was lauw kreeg macho met kaas ipv beef en extra kaas (wel als beef betaald) en de brownie zat er niet bij terwijl je die erbij krijgt boven de 25 euro beetje jammer , niet meer zo lekker als in het begin This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit. Dit was de eerste bestelling, maar er gaan er zeker nog meer volgen. 1/22/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet echt warm. Dat was beetje jammer. Wel erg lekker.. 1/17/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was prima. Wel jammer dat men promoot met een gratis brownie, ik vervolgens voor 40 piek bestel en er geen brownie bij zit.. 1/8/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Vaak goed gegeten hier, maar deze keer was slecht. Friet slap en lauw, burgers jarig belegd en de burgerbroodjes aangebrand, maar nog wel te eten. De nachos waren zo aangebrand dat dit niet te eten was. Wel nieuwe nachos en friet ontvangen na bellen, maar service daar omheen had iets beter gekund ook. 1/6/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vorige keer 2x ijsthee niet gekregen. Deze keer miste er 2x sourcreme en 2x saus bij de churros. Verder prima en leuke attentie. 12/21/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gevarieerd, maar koud. Dat was erg jammer. 12/11/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben genoten van het eten, alles was goed ven temperatuur en smaakte naar meer. Het was onze eerste bestelling hier maar zeker niet de laatste! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Cant get enough of it! Heerlijk! En ook nog extra lekkers er bij! Dank jullie wel! 12/4/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De softshell tacos vonden we heerlijk. Echter waren we minder tevreden met de loaded Fries en nachos. Er zat gehakt op wat zo erg gekruid was dat je eigenlijk niks anders proefde dan de kruiden. Dus ook geen kaas of guacamole. Volgende keer andere dingen proberen want zoals benoemd waren de tacos wel lekker 11/30/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Het enige is dat dit keer het eten een beetje lauw was. 11/27/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten zoals altijd! 11/13/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/29/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten hier is echt top! Onlangs heb ik grote bestelling geplaatst (voor 8 mensen) en we kregen gratis extra churros geleverd! Absoluut een aanrader! 10/25/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker!! 10/21/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al bij meerdere Mexicanen besteld maar dit is absoluut de beste Mexicaan in Deventer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! Tip: iets meer kip in de quasedillas. Desondanks echt heerlijk! 10/2/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd ook dit keer weer heerlijk gegeten van Los Burros! Lekker eten en warm bezorgd, echt top! 9/28/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service, goed eten. Pittig is ook echt pittig. Wie niet tegen scherp eten kan doet er goed aan mild aan te kruisen. 9/28/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker! En wat een heerlijk toetje erbij :-)! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De opmerkingen die ik erbij had gezet, zijn allemaal perfect verwerkt! Heel goede service, het eten was echt heel heet nog toen het werd gebracht, top!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, zoals altijd! Uitstekende gerechten, lekker pittig (als je wilt) en altijd super warm bezorgd. 9/11/2021
Los Burros Deventer 5 stars after 300 reviews
Los Burros Deventer