Reviews


5 stars after 190 reviews
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 2/6/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima gegeten. Lekkere brownie :) Eten was 15min te laat, terwijl het volgens de tracker al bezorgd was om 18.00u. 2/5/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging was top! Alleen deze keer viel het eten wat tegen. Nachos waar de kaas gewoon bovenop zat, niet er ook lekker tussen zoals de vorige keer. Ook 1 die pittig moest zijn maar was het niet. En slagroom van de brownie gesmolten. Niet zo handig om erbij te doen (warm). Wel erg lekkere brownie en churros! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker nacho's, en netjes op tijd met bezorgen. Ik zal zeker binnenkort weer bij jullie bestellen. Hartelijk dank voor het eten. 1/30/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb echt heel lang moeten wachten... 1/29/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heel tevreden, maar nu was het eten lauw. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker eten. Op tijd bezorgd volgens afspraak. Niet duur. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, vers warm en goede porties. Ze belden keurig toen ze wegreden om te bezorgen. Kunnen vele een voorbeeld aan nemen. Aanrader 1/22/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten. 4 keer een meal deal, waar voor je geld. Porties zijn aan de grote kant. Churros en Brownie als toetje waren niet nodig geweest, maar natuurlijk wel heel lekker. Netjes gebeld dat de bestelling ivm de sneeuw 10 min. later bezorgd werd. 1/16/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en snel gebracht door een vriendelijke bezorger, een aanrader dus! 1/11/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet warm. Taco’s waren zacht en klef Bezorging duurde langer dan vooraf aangegeven 1/4/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Cant get enough.. elke keer als we eten gaan bestellen, wil ik alleen nog maar hier bestellen haha! 1/2/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was redelijk goed, alleen het gehakt was een beetje droog 12/29/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst besteld hier. Ik vond het eigenlijk een beetje tegenvallen. De nacho's waren koud en aan elkaar geplakt toen ze bij ons waren. De burger was wel lekker alleen een beetje flauw. 12/19/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/12/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker weer, tegen goede prijs. 12/10/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dat was een fijne burrito. 12/8/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen regelmatig en zijn altijd super tevreden! Helaas smaakte het vandaag slap, alsof het wat te lang onderweg was geweest. Hopelijk volgende keer weer de kwaliteit die we gewend zijn :) 12/4/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Maaltijd was goed en optijd bezorgd Echter het blikje ice Thea green zat NIET bij de maaltijd 11/30/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burritos!! Zeker voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk. Burritos pittig: erg lekker. Quesadilla's en nacho's. Alles nog heerlijk warm. Toetje: churros: eerst maar een uur gewacht, maar dan nog steeds knapperig en lekker. 11/20/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten, snel bezorgd... Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/7/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
het was niet echt warm meer 11/6/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer bij jullie een bestelling gedaan en wij zijn fan! Lekkere gerechten voor een mooie prijs. Heerlijk gegeten. 11/6/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Absoluut een aanrader. Kwaliteit en prijs top en je proeft de smaak van verse bereiding. 11/5/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service rondom allergie enorm goed. Al het eten was heerlijk en super snel bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was top. Het was alleen jammer dat je echt pas om 16.30 uur je bestelling door kon geven. 10/31/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk!! Wij gaan vaker bestellen. 10/28/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks de drukte op zaterdagavond toch nog relatief snel bezorgd. De dame die kwam bezorgen was snel opgetrommeld en super aardig. Het eten was weer erg lekker. Een echte aanrader. 10/24/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/22/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten alleen vermoedelijk was de ‘extra pittig’ dit keer vergeten. Maar alsnog lekker op smaak! 10/15/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel te weinig voor de prijs die je betaald. Bovendien niet goed warm. 10/10/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website kan beter. - foto’s plaatsen Om zo het verschil tussen de namen van de gerechten te laten zien . - Als je een “ vorige bestelling” bekijkt . Staan er geen namen van de gerechten bij. Alleen “ beef” of “ kip” wordt genoemd plus de eventuele extra’s. Er staat niet bij of het bijv een burrito of een enchiladas was. - De voortgang van de bestelling wordt niet juist weer gegeven. Er staat “ wordt bereid “ , maar ondertussen staat de bezorger al voor de deur. Dit alles is geen kritiek maar zijn wel tips ! Het eten is werkelijk geweldig lekker 😋😋 9/23/2020
Los Burros Deventer 5 stars after 214 reviews
Los Burros Deventer