Reviews


5 stars after 268 reviews
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit eten maakt me zó gelukkig haha! Was wederom erg lekker! Heerlijk ook die zoete aardappel in de street bean taco's! 3/27/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, snelle bezorging. Scherp is ook scherp. Tip, wij hadden het eten binnen 40 minuten, top👍 Echter bij bestelling stond levertijd 105 minuten, dit schrikt mensen af. 3/27/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! Goed en warm geleverd. 3/27/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Door de drukte was onze bestelling laat maar ze hebben netjes gebeld om dat aan te geven en we kregen extra churros! Eten was lekker! 3/2/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het had warmer mogen zijn. Smaak was prima en bezorging netjes. We werden keurig gebeld dat het iets later zou worden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In één woord: Fantastisch! Het was echt heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaken goed, presentatie minder, slagroom voor brownie kan niet, gebruik dan whipped cream, website laat in winkelwagen niet zien wat je hebt bestelt 2/22/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd geleverd, alles goed verpakt en warm en het smaakte ook nog eens heerlijk. 2/20/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zaterdag dezelfde gerechten besteld als vandaag maar waren zaterdag veel smaakvoller als vandaag. Vandaag wat droger en te grote stukken kip in de quasedilla en de randen waren leeg. Zaterdag was alles perfect! 2/15/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website geeft nog steeds aan dat de bestelling word gemaakt terwijl hij al 1 uur geleden bezorgd is verder was het enorm lekker de bezorging was top tijd duurde beetje lang maar begrijpelijk voor Valentijnsdag eten was ook heerlijk eigenlijk veel te veel maar het was echt top complimenten!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Duurde even, maar het wachten meer dan waard! verassend smaakvol gekruid en mooi in balans. hebben er erg van genoten en zullen zeker vaker bestellen!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel geleverd. Lekker gekruid. De Vlaamse frieten van de loaded fries viel wat tegen. De rest was lekker en goed geportioneerd. Heerlijke brownie, maar het bakje slagroom was niet handig icm de warme gerechten. 2/13/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was op tijd, warm en erg lekker! De Mexicaanse rijst smaakte goed bij de burrito. 2/13/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede bestelprocedure, binnen de geschatte tijd geleverd. Top. Goed eten. 2/8/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 2/6/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima gegeten. Lekkere brownie :) Eten was 15min te laat, terwijl het volgens de tracker al bezorgd was om 18.00u. 2/5/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging was top! Alleen deze keer viel het eten wat tegen. Nachos waar de kaas gewoon bovenop zat, niet er ook lekker tussen zoals de vorige keer. Ook 1 die pittig moest zijn maar was het niet. En slagroom van de brownie gesmolten. Niet zo handig om erbij te doen (warm). Wel erg lekkere brownie en churros! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker nacho's, en netjes op tijd met bezorgen. Ik zal zeker binnenkort weer bij jullie bestellen. Hartelijk dank voor het eten. 1/30/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb echt heel lang moeten wachten... 1/29/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heel tevreden, maar nu was het eten lauw. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker eten. Op tijd bezorgd volgens afspraak. Niet duur. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, vers warm en goede porties. Ze belden keurig toen ze wegreden om te bezorgen. Kunnen vele een voorbeeld aan nemen. Aanrader 1/22/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten. 4 keer een meal deal, waar voor je geld. Porties zijn aan de grote kant. Churros en Brownie als toetje waren niet nodig geweest, maar natuurlijk wel heel lekker. Netjes gebeld dat de bestelling ivm de sneeuw 10 min. later bezorgd werd. 1/16/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en snel gebracht door een vriendelijke bezorger, een aanrader dus! 1/11/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet warm. Taco’s waren zacht en klef Bezorging duurde langer dan vooraf aangegeven 1/4/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Cant get enough.. elke keer als we eten gaan bestellen, wil ik alleen nog maar hier bestellen haha! 1/2/2021
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was redelijk goed, alleen het gehakt was een beetje droog 12/29/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst besteld hier. Ik vond het eigenlijk een beetje tegenvallen. De nacho's waren koud en aan elkaar geplakt toen ze bij ons waren. De burger was wel lekker alleen een beetje flauw. 12/19/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/12/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker weer, tegen goede prijs. 12/10/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dat was een fijne burrito. 12/8/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen regelmatig en zijn altijd super tevreden! Helaas smaakte het vandaag slap, alsof het wat te lang onderweg was geweest. Hopelijk volgende keer weer de kwaliteit die we gewend zijn :) 12/4/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Maaltijd was goed en optijd bezorgd Echter het blikje ice Thea green zat NIET bij de maaltijd 11/30/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burritos!! Zeker voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk. Burritos pittig: erg lekker. Quesadilla's en nacho's. Alles nog heerlijk warm. Toetje: churros: eerst maar een uur gewacht, maar dan nog steeds knapperig en lekker. 11/20/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten, snel bezorgd... Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/7/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
het was niet echt warm meer 11/6/2020
Los Burros Kamperstraat 24 0570-597 277
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer bij jullie een bestelling gedaan en wij zijn fan! Lekkere gerechten voor een mooie prijs. Heerlijk gegeten. 11/6/2020
Los Burros Deventer 5 stars after 268 reviews
Los Burros Deventer